“Världens bästa gata”

Vår önskan är att skapa en plats där människor känner sig hemma, där gäster blir vänner och glädje delas. En plats där man kan fylla på sin energi och laddas med inspiration. Ett ställe där idéer föds och tankar får växa. En plats för möten, människor och mat. För det är det bästa vi vet.

2023 känns som vårt mest spännande och utvecklande år någonsin! Äntligen har vi snickrat ihop ett koncept som bjuder in externa kreatörer under våra tak. Med nya lokaler är det plötsligt möjligt att arrangera evenemang av nya slag, såsom konserter, konst, hantverk men inte minst goa fester. Vi tänker bröllop på vår mysiga innergård, dukat långbord framför brasan för att fira femtioåringen eller en perfekt lokal för att riva av årets galej med företaget. Välkommen till oss!

På Malmgatan 11 till Malmgatan 21 hittar du en restaurang med underbar surdegspizza, ett Bed & Breakfast med härligt designade rum, butik med lokala stjärnor, konferenslokaler för upp till 120 personer, en yogastudio, keramikstudio, ett bageri och platser för co working. Kom hit och njut!


Vårens evenemang

I vår kommer vi bjuda in till en massa olika härligheter. Konserter, intensivkurs i yoga, baristakurs, workshop i ledarskap, frukost med inspirationspass, drejkurser och mycket mer.


  • Öppettider

    Öppettider

    Här hittar du våra öppettider till alla verksamheter.

  • Restaurangen

    Här serveras alltid vällagad surdegspizza direkt från vedugnen med säsongsbaserade råvaror. Vi jobbar med naturviner, öl från lokala mikrobryggerier och vårt egna kaffe.

  • Bageriet

    Drömmen om ett stenugnsbageri har blivit verklighet! Bageriet på Pensionatet erbjuder frukostpåsar, hantverksbröd, bullar och kaffedrinkar av bästa kvalité.

  • Möten och konferens

    Boka din konferens i Piteå hos i ett eget hus på fantastiska Norrmalm. Hembakat fika, god lunch och en stor dos härlig atmosfär utlovas. Att stanna över natten går också bra i våra tio rum.

  • Evenemang

    Här hittar du mer om alla våra kommande evenemang.

  • Aktiviteter

    Vi vill bidra till att saker händer i Piteå! Boka en kurs i keramik? En stund yoga i vår härliga studio? Möjligheterna är många. Här hittar du mer om vilka aktiviteter som finns på Pensionatet.

  • Bed and breakfast rum i Piteå på Pensionatet

    Boendet

    Boka ditt boende i Piteå. Här får du ett litet B&B med hemma hos-känsla. Rummen är skapade av och med härliga människor i vårt liv. Alla rum är designade i olika stil och med en stor dos charm.

  • Butiken

    Vi älskar schysst, närproducerad design, gärna med superlokal anknytning. Hos oss hittar ni både nya och gamla ting, lokal keramik, mässing, pressglas, rapsvaxsljus från Piteå, designglasögon, vårt egna varumärke och mycket mer.

  • Co-working

    Längtar du efter att byta arbetsmiljö någon dag i veckan? Eller letar du en ny kontorsplats? I våra nya lokaler finns möjlighet för företagare att hyra in sig i en inspirerande miljö som möjliggör nätverkande och nya möten.